YouPower, Independent Total Power System

Off-Grid

De opgewekte energie wordt onmiddellijk verbruikt of opgeslagen op batterij. Geen aansluiting meer met het openbaar distributienet. Geheel onafhankelijk.

Lees meer

Semi off-grid

In een semi off-grid systeem komt de elektriciteit ofwel van het openbaar net, ofwel van de off-grid installatie. Het openbaar net doet dienst als generator.

Lees meer

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij word je slimmer dan de 'slimme meter'. Sla je overschot aan energie gewoon op. Een thuisbatterij, ook voor u.

Lees meer

Recyclage

Recyclage en recuperatie van batterijen. BDC (Battery Disassembly Center) maakt deel uit van YouPower, ontmantelt en recycleert lithiumbatterijen.

Lees meer

Een typische uitgangssituatie

Een typische uitgangssituatie

YouPower zegt: "Dit kan beter!"

Waarom geen (thuis)batterij combineren met zonnepanelen ? Dankzij de batterij kun je maximaal profiteren van je zelf opgewekte groene energie. De niet rechtstreeks verbruikte stroom wordt immers overdag in de batterij opgeslagen en ’s avonds gewoon verbruikt. Je slaat m.a.w. zelf je eigen energie op. Je bent veel minder afhankelijk van het stroomnet en je bent zeker van groene stroom.

Kortom, een YouPower systeem staat toe de resterende energie op te slaan in je eigen batterijen om daarmee de nachten en pieken te overbruggen. Bij een heel groot stroomverbruik kun je nog altijd beroep doen op het openbaar elektriciteitsnetwerk. Een mooie oplossing als tussenstap naar off-grid.

Going off-grid

Going off-grid

Wij kunnen bij YouPower met trots zeggen dat wij momenteel de grootste off-grid installatie hebben geplaatst in Vlaanderen.

www.youpower.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.