Artikel Syntra

 

Bart en Tim maken bedrijven onafhankelijk van het distributienet;

“ In de toekomst zou iedereen in zijn eigen energie moeten voorzien ” 

Bart Blindeman en Tim De Schryver zijn een deel van YouPower. Deze onderneming slaat opgewekte energie op voor onmiddellijk verbruik of op een batterij. Dat zorgt ervoor dat zowel bedrijven als particulieren in hun eigen energie kunnen voorzien en dus onafhankelijk zijn van het distributienet.

“Begin 2018 hebben we met zes gelijkgestemden YouPower opgestart. Kurt Wante kwam op dit idee door het bedrijf waar ondertussen onze eerste installatie staat, Special Renting Van Zele. De eigenaar van dit bedrijf is een goede vriend van ons. Hij hoorde van het bestaan van batterijoptimalisatie en wilde dit graag implementeren in zijn onderneming. Kurt verzamelde een groep vrienden die technisch heel sterk zijn. We hebben allemaal nog onze vaste job en doen dit na onze uren.

Om up-to-date te blijven hebben we een aantal cursussen gevolgd, waaronder de opleiding batterijspecialist van SYNTRA. Die opleiding was zeker een meerwaarde om de verschillende batterijtypes en hun toepassingen te leren kennen.”

 

Het volledige artikel kan je lezen op Syntra.

Bron:  Artikel Syntra

 

www.youpower.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.