Eigen off-grid systeem met zonnepanelen

Semi Off-grid te Heusden-Zolder | Eigen off-grid systeem met zonnepanelen

Zwaarder vermogen zonnepanelen op monofasig systeem

Klassiek mag je in Belgiƫ slechts 5 kW vermogen aan zonnepanelen zetten op een monofasig systeem. Dit is te weinig om doorheen het jaar in energie te voorzien. Met ons semi off-grid systeem geldt die beperking niet en mag je installeren wat je wil aan zonnepanelen. Deze zijn toch niet rechtstreeks aangesloten op het lichtnet.

Geen prosumententarief

De zonnepanelen draaien in het eigen off-grid systeem. De thuisbatterij is hieraan rechtstreeks gekoppeld. Eenvoudig gezegd, als de thuisbatterij leeg is en de zon schijnt niet, enkel dan schakelen we over op de straatelektriciteit.

Energiebewust

In livestream kan je met onze gratis software zien wat je verbruikt, wat de opbrengst is en hoeveel energie de batterij nog over heeft. De omschakeling tussen je persoonlijke off-grid en de straat gebeurt  automatisch. En waarom later niet een elektrische wagen meekoppelen aan het systeem? Deze kan actief meewerken. Onze klant in Heusden-Zolder is er klaar voor.


www.youpower.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.